۱ پیشینه ۲ ویژگیها ۳ تولید عسل تغییر وضعیت زیربخشهای تولید عسل ۳.۱ تولید جهانی ۴ ترکیبات ۵ انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۸ روش تشخیص عسل طبیعی ۹ ویژگیهای درمانی تغییر وضعیت زیربخشهای ویژگیهای درمانی ۹.۱ درمان زخمها و سوختگیها ۹.۲ بهعنوان آنتیبیوتیک ۹.۳ درمان و بهبود سرفه ۹.
عسل دارای ویژگی های تسکین دهنده و ضد التهابی است که می تواند به کاهش تنفس مکرر و سرفه های ناشی از التهاب حلق و بینی کمک کند.
همچنین استفاده بیش از حد عسل میتواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.
نفخ معده، زخم معده، رفلاکس معده و عفونت معده از مهمترین مشکلات معده به شمار میآیند که عسل میتواند مرهم مناسبی برای آنها باشد.
استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.
این مواد می توانند به بهبود تغییر رنگی پوست و جلوگیری از پیری زودرس کمک کنند.
بقراط پدر پزشکی و بنیانگذار طب یونان ۲۵۰۰ سال پیش در مورد عسل چنین گفتهاست: هر دارویی از مواد غذایی درست میشود و متعاقب آن هر غذایی نیز جانشین دارو میگردد، عسل پاسخگوی این دو شرط است.[نیازمند منبع]
پرولین: پرولین یک آمینو اسید است که در گرده گیاهان وجود دارد و وجود آن در عسل نشاندهنده این است که زنبور از گل تغذیه کرده است.
در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماریهای اینچنینی جلوگیری میکند.
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
عسل به علت ساختار صمغی مانند خود و read more همچنین قابلیت شستشوی آسانی که دارد، در بهبود انواع سوختگی و اگزما بسیار مناسب است.
عسل در زندگی روحانی، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی میکردهاست. از حکایتهای بهجا مانده در پرستشگاهها و آرامگاه مردگان چنین بر میآید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز میشد.
درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، درمان بیماریهای قلبی و عروقی، درمان ناراحتیهای کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.
عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند.